Vaše mjesto za posebne trenutke

Published on 12 October 2023 at 20:40

Dobrodošli u "Salon "Freya Health & Beauty" - mjesto gdje ljepota, opuštanje i zabava idu ruku pod ruku. Smješteni smo na adresi Frana Kurelca 4 u predivnoj Rijeci, i s ponosom donosimo novo iskustvo njege lica i tijela.

 

 

"Salon "Freya Health & Beauty" otvorio je svoja vrata s početkom 2023. godine, stvarajući jedinstveno okruženje koje spaja vrhunsku njegu ljepote i opuštajuće druženje.

Naša filozofija "Njega Dostupna Svima" odražava se kroz pristupačne cijene naših usluga. Ponosno nudimo širok spektar tretmana koji obuhvaćaju njegu lica, mezoterapiju, dermapen, miolift, biorevitalizacije, čišćenja lica, fototerapiju i njegu tijela. Posvećeni smo medicinskoj kozmetologiji i prevenciji starenja kože, pružajući programe anti-aging, programe prehrane i hidratacije kože. Uporabom najnovije tehnologije, kao što su mezoterapija, miolift i dermapen, postižemo izvanredne rezultate koji će vas zadiviti.

No ono što nas izdvaja je inovativna usluga okupljanja. Shvaćamo da ljudi često traže alternativu uobičajenim kafićima i restoranima za posebne trenutke. Stoga smo osmislili posebnu uslugu koja vam omogućuje da proslavite svoje posebne trenutke na jedinstven i uzbudljiv način.

Bilo da se radi o rođendanima, djevojačkim večerima, diplomiranju ili drugim prigodama, "Freya Health & Beauty" nudi mogućnost da proslave postanu nezaboravne. Grupa do 7-8 osoba može rezervirati tretmane i istovremeno uživati u opuštenom okruženju salona, dok ostali gosti uživaju u foajeu.

Ova usluga nije rezervirana samo za žene - muževi, prijatelji i kume također su dobrodošli da iznenade svoje bolje polovice, drage prijateljice ili grupu prijatelja. Svi su pozvani da se pridruže ovom jedinstvenom iskustvu okupljanja u salonu "Freya Health & Beauty."

I, što je još važnije, sve ovo možete organizirati radnim danom, kao i subotom i nedjeljom. Za više informacija, nazovite nas na 097 653 32 31.


Add comment

Comments

There are no comments yet.