Hiperpigmentacija

Neinvazivna mezoterapija je kozmetički tretman koji se koristi za liječenje različitih stanja kože, uključujući hiperpigmentaciju. Uključuje isporuku terapeutskih sredstava u kožu bez upotrebe igala. Umjesto toga, koristi se ručni uređaj za isporuku blage električne struje koja olakšava prodiranje aktivnih sastojaka u kožu.

 

Prednosti neinvazivne mezoterapije kod hiperpigmentacija:

1. Minimalno vrijeme zastoja: Za razliku od drugih invazivnih tretmana, kao što su kemijski pilinzi ili lasersko resurfacing, neinvazivna mezoterapija zahtijeva malo ili nimalo zastoja. Pacijenti mogu nastaviti svojim redovnim aktivnostima odmah nakon tretmana.

2. Bezbolno: Neinvazivna mezoterapija je bezbolan postupak koji ne uzrokuje nikakvu ili malu nelagodu. Pacijenti mogu osjetiti blagi osjećaj trnaca tijekom liječenja, ali to se općenito dobro podnosi.

3. Sigurno: Budući da neinvazivna mezoterapija ne zahtijeva korištenje igala, postoji minimalan rizik od infekcije ili ožiljaka.

 

Učinci neinvazivne mezoterapije na hiperpigmentacije:

1. Smanjena pigmentacija: Aktivni sastojci poput vitamina C, kojične kiseline i arbutina obično se koriste u neinvazivnoj mezoterapiji za smanjenje hiperpigmentacije inhibicijom proizvodnje melanina.

2. Povećana proizvodnja kolagena: Neinvazivna mezoterapija može stimulirati proizvodnju kolagena, što može pospješiti pomlađivanje kože i poboljšati cjelokupnu teksturu kože.

3. Poboljšana hidratacija: Hijaluronska kiselina se često koristi u neinvazivnoj mezoterapiji za pružanje duboke hidratacije kože, što može pomoći u poboljšanju izgleda hiperpigmentacije.

Važno je napomenuti da rezultati mogu varirati ovisno o težini hiperpigmentacije. Za postizanje optimalnih rezultata može biti potrebno više tretmana.

 

Usluga Cijena
Hiperpigmentacija 34 €