Limfna drenaža

Limfna drenažna masaža je vrsta tehnike masaže koja je osmišljena da pospješuje prirodnu drenažu limfne tekućine iz tjelesnih tkiva i organa. Limfni sustav odgovoran je za uklanjanje otpada i toksina iz tijela, kao i za borbu protiv infekcija i podršku imunološkom sustavu. Limfna drenažna masaža može pomoći u poboljšanju funkcije limfnog sustava i poboljšati cjelokupno zdravlje i dobrobit.

 

Važnost i uloga limfne drenažne masaže je pomoći tijelu da eliminira višak tekućine i otpadnih tvari koje se nakupljaju u tkivima i uzrokuju otekline i upale. Kada limfni sustav ne funkcionira ispravno, to može dovesti do niza zdravstvenih problema, uključujući edem (otok), limfedem (kronično oticanje) i disfunkciju imunološkog sustava.

 

Limfna drenažna masaža djeluje primjenom nježnog, ritmičkog pritiska na kožu i ispod tkiva, što može pomoći u stimulaciji limfnih žila i poboljšanju protoka limfne tekućine. To može pomoći u smanjenju oteklina i upale, poboljšati cirkulaciju i podržati imunološki sustav.

Neke specifične prednosti masaže limfne drenaže uključuju:

 

 - Smanjenje otoka i edema

 - Poboljšanje protoka i funkcije limfe

 - Jačanje funkcije imunološkog sustava

 - Promicanje opuštanja i smanjenje stresa

 - Poboljšanje izgleda i teksture kože

Masaža limfne  može biti vrijedan alat za promicanje cjelokupnog zdravlja i dobrobiti, posebno za osobe s disfunkcijom limfnog sustava ili one koji se oporavljaju od operacije ili ozljede. 


Vrijeme Cijena Paket od 4 masaže
60 min 34€ 120€
45 min 20€ /