ANTICELULIT PROGRAM

Anticelulitna masaža iznimno je koristan tretman za sve koji se bore s celulitom te za one koji teže unaprjeđenju opće teksture i tonusa kože. Ova specijalizirana masaža usmjerena je na dublje slojeve dermisa i adipocitnog tkiva, potičući cirkulaciju i razgrađujući masne naslage koje su odgovorne za pojavu celulita. Osim što umanjuje vidljivost celulita, anticelulitna masaža znatno poboljšava cirkulaciju, što rezultira boljom oksigenacijom tkiva i bržom eliminacijom toksina iz organizma.

 

Prednosti su mnogobrojne: koža postaje čvršća, elastičnija i glađa, a sama masaža može poslužiti kao izvanredan mehanizam za opuštanje i smanjenje stresa, koji je često jedan od faktora u nastanku celulita.

 

U suvremenom ubrzanom načinu života, gdje su loše prehrambene navike i nedostatak fizičke aktivnosti sveprisutni, anticelulitna masaža predstavlja efikasan pristup očuvanju zdravlja i atraktivnosti kože. Imajući u vidu sve navedene prednosti, jasno je zašto je ovaj tretman preporučljiv kao redoviti dio vaše rutine njege tijela.


Usluga Vrijeme trajanja Broj tretmana Cijena
Anticelulit masaža 40 minuta 1 tretman 13€
Anticelulit masaža 40 minuta 5 tretmana 50€
Anticelulit masaža + limfna drenaža 60 minuta 1 tretman 25€
Anticelulit masaža + limfna drenaža 60 minuta 5 tretmana 110€
Anticelulit masaža + elektrostimulacija 60 minuta 1 tretman 23€
Anticelulit masaža + elektrostimulacija 60 minuta 5 tretmana 100€