Piling tijela

Piling tijela, poznat i kao piling, proces je uklanjanja mrtvih stanica kože s površine kože. To se može učiniti različitim metodama, uključujući fizičke pilinge poput pilinga i četkica, kemijske pilinge poput alfa-hidroksi kiselina i enzima ili mehaničke pilinge poput mikrodermoabrazije.

U slučaju kada govorimo o klasičnom pilingu tijela značaj i uloga je poticanje obnavljanja stanica kože i pomlađivanja. Uklanjanjem mrtvih stanica kože, piling tijela može pomoći da se otkrije sjajnija, glatkija i mladenačkija koža. Također može pomoći u otčepljenju pora, smanjenju pojave finih linija i bora te poboljšanju ukupne teksture i tonusa kože.

Osim kozmetičkih prednosti, piling tijela može imati i terapeutske prednosti. Može pomoći ublažiti suhu kožu, smanjiti pojavu hiperpigmentacije i staračkih pjega te poboljšati učinkovitost drugih proizvoda za njegu kože dopuštajući im dublje prodiranje u kožu.

Općenito, prednost pilinga tijela kao tretmana je u tome što može pružiti niz dobrobiti za kožu, od poboljšanja njezina izgleda do promicanja njezina zdravlja i funkcije. Međutim, važno je biti oprezan prilikom pilinga jer prekomjerno piling može dovesti do iritacije i oštećenja kože.


Usluga Cijena
Piling tijela 22€
Parcijlani piling 15€
Termo deka + piling tijela 32€