Vitamin boost

U šarenom svijetu estetskih tretmana, kombinacija Dermapena i Vitamin Boost-a iz MCCM-a ističe se kao jedno od najefikasnijih rješenja za revitalizaciju kože.

Što je Dermapen?

Dermapen je uređaj s mikroiglicama koji nježno probija gornji sloj kože, stvarajući mikroskopske ozljede koje potiču proces obnove kože. Ovaj postupak ne samo da potiče proizvodnju kolagena, već otvara put za dubinsko prodiranje hranjivih tvari u kožu.

 

Zašto Vitamin Boost iz MCCM-a?

MCCM je prepoznao važnost pružanja koži onoga što joj je najpotrebnije - vitamina. Vitamin Boost je posebno formuliran serijal seruma bogatih esencijalnim vitaminima koji služe kao gorivo za našu kožu. Vitamini A, C, E i mnogi drugi djeluju kao antioksidansi, štite kožu od štetnih vanjskih utjecaja, potiču obnovu i daju joj svjež i zdrav izgled.

 

Dermapen i Vitamin Boost: Savršeni dvojac

Kada Dermapen otvori put, Vitamin Boost serumi iz MCCM-a prodiru duboko u kožu, osiguravajući maksimalnu apsorpciju. Ova sinergija omogućuje koži da dobije koncentriranu dozu vitamina direktno tamo gdje joj je najpotrebnija. Rezultat? Koža postaje svježija, blistavija i otpornija na stres i štetne utjecaje okoline.

 

Kombinirajući snagu Dermapena s hranjivom moći Vitamin Boost-a iz MCCM-a, postižemo tretman koji koži daje ono što joj je prirodno potrebno da bi izgledala i osjećala se mladoliko i zdravo. To je put ka koži koja ne samo da izgleda bolje, već je i dubinski njegovana i zaštićena.

 


Usluga Cijena
Vitamin boost 35€