Multipolarna radiofrekvencija

Multipolarna radiofrekvencija predstavlja inovativan estetski tretman namijenjen poboljšanju izgleda i teksture kože. Korištenjem energetskih valova radiofrekvencije, ovaj tretman ciljano zagrijava slojeve kože potičući prirodne procese obnove i proizvodnju kolagena. Idealna je za osobe koje žele postići učvršćenje kože, smanjenje bora i finih linija te poboljšanje općeg tonusa kože.

 

Kako multipolarna radiofrekvencija djeluje na kožu:


- Dubinsko zagrijavanje: Energetski valovi prodiru duboko u dermis, zagrijavajući tkiva kože i stimulirajući proizvodnju novog kolagena i elastina.


- Neinvazivnost: Tretman je neinvazivan i ne zahtijeva vrijeme oporavka, što znači da klijenti mogu nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana.


- Svestranost: Primjenjiv je na licu i tijelu, što ga čini odličnim izborom za osobe koje žele poboljšati izgled različitih dijelova tijela.


- Pogodnost za sve tipove kože: Tretman je pogodan za različite tipove i tonove kože, s personaliziranim pristupom prilagođenim potrebama svakog klijenta.

 

Za optimalne rezultate, često se preporučuje serija tretmana, ovisno o individualnom stanju kože i ciljevima koji se žele postići. Nakon tretmana, koža može izgledati svježije, biti učvršćena i imati zdraviji sjaj.

 

Za više informacija o multipolarnoj radiofrekvenciji, očekivanim rezultatima i tome kako bi taj tretman mogao koristiti baš vama, pozivamo vas na konzultacije u salonu "Freya health & beauty". Naše stručno osoblje s veseljem će vam pružiti sve potrebne informacije i preporučiti najbolji tretmanski protokol sukladno vašim osobnim željama i potrebama. Uvijek smo tu da podržimo vaš put ka ljepšoj i zdravijoj koži.

 


Product Price
Multipolarna radiofrekvencija 35€