ELEKTROSTIMULACIJA PROGRAM

Elektrostimulacija se sve više prepoznaje kao jedna od vodećih tehnologija u svijetu estetike i wellnessa. Ono što je nekada bilo rezervirano za vrhunske sportaše, danas je dostupno svima koji žele poboljšati izgled svog tijela, bilo da je cilj mršavljenje, zatezanje kože, dobivanje mišićne mase ili sve to zajedno.

 

Kada govorimo o mršavljenju, elektrostimulacija pruža dodatnu prednost. Osim što pomaže u sagorijevanju kalorija kroz mišićne kontrakcije, tretman potiče i brži metabolizam, što dugoročno pridonosi boljoj kontroli tjelesne mase. Također, za razliku od tradicionalnih metoda vježbanja, elektrostimulacija ne stavlja dodatni pritisak na zglobove, čime je čini idealnom za osobe svih dobnih skupina.

 

Za one koji žele zategnutu i čvrstu kožu, ova metoda je pravi izbor. Uz pomoć kontroliranih električnih impulsa, koža postaje elastičnija i čvršća, smanjujući vidljivost bora i opuštenosti. Ovo je posebno važno nakon perioda mršavljenja, kada koža može izgubiti svoju prirodnu čvrstoću.

 

Ako je vaš cilj dobivanje mišićne mase ili definicija mišića, elektrostimulacija može biti vaš saveznik. Uz pravilno podešene parametre, možete

ciljati specifične mišićne skupine, potičući njihov rast i definiciju bez potrebe za teškim vježbanjem.

 

No, ono što elektrostimulaciju čini posebnom je pristup koji je usmjeren prema klijentu. Svaki tretman se može prilagoditi prema individualnim potrebama i željama, osiguravajući maksimalnu učinkovitost i zadovoljstvo. Uz to, tretmani su kratki i prilagođeni modernom načinu života, gdje se traži kvaliteta u što kraćem vremenskom periodu.


Usluga Vrijeme trajanja Broj tretmana Cijena
Elektrostimulacija 25 minuta 1 tretman 13€ / 97,95kn
Elektrostimulacija 25 minuta 5 tretmana 50€ / 376,73kn
Elektrostimulacija + 45 minuta 1 tretman 20€ / 150,69kn
Elektrostimulacija 45 minuta 5 tretmana 85€ / 640,43kn