Njega dostupna svima

Salon „Freya Health & Beauty“ ističe se među salonima njege lica i tijela kao poseban kutak posvećen vašem zdravlju i ljepoti. Naša ponuda obuhvaća širok spektar usluga, uključujući njegu lica, njege tijela, elektrostimulaciju i masaže, sve pažljivo prilagođene vašim potrebama.

Naglasak našeg salona leži u medicinskoj kozmetologiji, gdje se posebna pažnja posvećuje prevenciji i higijeni lica i tijela. Pružamo anti-ageing programe, programe prehrane i hidratacije kože koristeći napredne tehnike kao što su mezoterapija i dermapen (micro i nanoneedling). S tim inovativnim pristupom osiguravamo da vaša koža ostane zdrava, mladolika i blistava.

Naša ponuda masaža također je raznolika. Osim tradicionalnih manualnih masaža, nudimo i elektrostimulativne masaže koje putem vibracija i kontrakcija pomažu u rješavanju viška kilograma i ublažavanju boli u mišićima. Ova kombinacija tehnika pridonosi boljem efektu masaže, pružajući vam potpuno opuštanje i osjećaj revitalizacije.

Iznad svega, naš interijer odražava jedinstven koncept. Nismo se odlučili za sterilan izgled koji često susrećemo u salonima, već smo stvorili prostor koji spaja modernu eleganciju s naslijeđem elitističke industrijske Rijeke iz prošlih stoljeća. Koncept interijera inspiriran je rezidencijama višeg građanstva tog vremena, pružajući vam osjećaj topline i ugode dok se opuštate.

Cijenimo raznolikost i otvorenost, stoga su naše usluge pristupačne svim građanima, čuvajući duh gostoljubive Rijeke. Salon „Freya Health & Beauty“ poziva vas da doživite spoj tradicije i suvremenosti te da se prepustite njezi i ljepoti na način koji će vas osvježiti i osnažiti. Vaša dobrobit i zadovoljstvo naš su najvažniji ciljevi.