Estetski tretmani lica

Estetski tretmani lica obuhvaćaju širok spektar postupaka koji ciljaju na poboljšanje izgleda, zdravlja i teksture kože. Oni mogu varirati od blažih, neinvazivnih aplikacija do dubinskih, ciljanih tretmana, sve s ciljem usporavanja procesa starenja, revitalizacije i poboljšanja estetskog izgleda lica. Među napredne tretmane spadaju:

 

 

Dermapen (Microneedling)


Dermapen je moderna tehnika koja se koristi za stimulaciju kože lica putem mikroiglanja, što rezultira obnovom i stvaranjem novog kolagena. Ovaj postupak je posebno učinkovit za smanjenje vidljivosti bora, ožiljaka, proširenih pora i hiperpigmentacije, te poboljšava opću teksturu kože.

 


Miolift (Mikrostruja)

 

Miolift koristi terapiju mikrostrujom koja djeluje na mišiće lica, potičući njihov tonus i elastičnost kože. Ova neinvazivna tehnika doprinosi liftingu i zatezanju kože, reducira znakove starenja te poboljšava cirkulaciju, dajući koži zdraviji i mlađi izgled.

 


3D Mezoterapija (Nanoneedling)


3D mezoterapija, poznata i kao nanoneedling, je evolucija tradicionalne mezoterapije. Koristi se za preciznu aplikaciju aktivnih sastojaka duboko u kožu bez upotrebe igala. Ova metoda je idealna za hidrataciju, regeneraciju i revitalizaciju kože, te omogućuje ciljanje raznih problema kože kao što su fine linije, suhoća, gubitak sjaja i neujednačen ton kože.

Nudimo ove inovativne tretmane kao deo sveobuhvatne ponude za one koji traže najefikasniju njegu i teže vrhunskim rezultatima u estetici lica. Pristupamo svakom klijentu individualno, osiguravajući prilagođeno iskustvo koje ističe prirodnu ljepotu i podržava zdravlje kože.