Uklanjanje hiperpigmentacija

Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija je sofisticiran estetski postupak kojim se tretiraju različite oblike hiperpigmentacije, uključujući sunčane i dobne pjege te melazmu. Kroz nježno, ali efikasno lasersko djelovanje, ove neželjene promjene pigmentacije na koži mogu se značajno smanjiti ili potpuno ukloniti, vraćajući koži njezin ujednačen ton.

 

Tijekom tretmana, specijalizirani laser emitira svjetlosne zrake koje precizno ciljaju pigmentirane lezije, bez oštećenja okolnog zdravog tkiva. Energija lasera apsorbira se u pigment (melanin), pretvarajući se u toplinu koja razbija i uništava tamne čestice. Ove čestice se zatim prirodno procesuiraju i eliminiraju iz tijela, čime se postupno smanjuje vidljivost hiperpigmentacija.

 

Laserski tretmani se prilagođavaju ovisno o vrsti i dubini pigmentacije te tipu kože klijenta, kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost uz minimalne rizike. Obično su potrebne više sesije za postizanje optimalnih rezultata, a broj tretmana varira ovisno o individualnom odgovoru kože na tretman.

Nakon tretmana, neophodno je slijediti preporučene upute za njegu kako bi se potaknuo proces zacjeljivanja i izbjegla mogućnost ponovnog nastanka hiperpigmentacija. To uključuje izbjegavanje izlaganja suncu i korištenje zaštitnog faktora, korištenje predloženih kremi za ubrzavanje regeneracije kože i izbjegavanje iritacije tretiranog područja.

 

U salonu "Freya health & beauty", stojimo na raspolaganju za sve vaše upite i nesebično dijelimo savjete i stručnost. Pozivamo vas da zakažete konzultacije gdje ćemo razmotriti vašu specifičnu situaciju i predložiti personaliziranu strategiju za tretiranje hiperpigmentacija, uzimajući u obzir sve vaše želje i potrebe. 

 


Usluga Cijena Cijena za paket od 3 Cijena za paket od 5
Vrlo mala (1-4cm x 1-4cm) 30€ 70€ 120€
Mala (5-9cm x 5-9cm) 50€ 125€ 200€
Srednja (10-15cm x 10-15cm) 80€ 204€ 320€
Veća Obavezne konzultacije