Ultrazvučno čišćenje lica

Ultrazvučno čišćenje lica je moderni, neinvazivni tretman koji koristi ultrazvučne valove kako bi temeljito očistio kožu i poboljšao njenu teksturu. Ovaj tretman nudi mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne metode dubinskog čišćenja.

 

Prva prednost je u tome što je postupak manje bolan. Ultrazvučna tehnologija omogućuje nježno, ali efikasno uklanjanje nečistoća i mrtvih stanica s kože, bez potrebe za grubim pilingom ili mehaničkim čišćenjem. Tako se izbjegavaju crvenilo i iritacije koje su često posljedica tradicionalnih metoda.

 

 

 

 

Druga prednost je u preciznosti. Ultrazvučna špatula cilja na problematična područja s većom tačnošću, omogućujući bolje rezultate. To je posebno korisno za osobe s osjetljivom kožom ili one koji imaju određene probleme poput akni ili crnih točaka.

 

U usporedbi s tradicionalnim dubinskim čišćenjem, ultrazvučno čišćenje je brže i manje nelagodno. Također, ovaj postupak ne zahtijeva razdoblje oporavka, što znači da se odmah možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

 

Ultrazvučna špatula je dodatni plus ovog tretmana, jer omogućuje ne samo efikasno čišćenje, već i bolju apsorpciju seruma i krema koje se mogu nanijeti nakon postupka.

Usluga Cijena
Ultrazvučno čišćenje lica 25€
Ultrazvučno čišćenje lica + MCCM ampula 30€