MEZOTERAPIJA TIJELA

Mezoterapija trbuha

Neinvazivna abdominalna mezoterapija medicinske kozmetike MCCM je kozmetički tretman koji uključuje ubrizgavanje kombinacije lipolitika i drugih aktivnih sastojaka u potkožni sloj abdomena. Cilj je potaknuti razgradnju i eliminaciju masnih stanica te poboljšati teksturu i tonus kože. Prednosti neinvazivne mezoterapije abdomena su njezina nekirurška priroda, što znači manji rizik i manje nuspojava, te činjenica da može se izvesti brzo i jednostavno bez potrebe za vremenom oporavka. To je također relativno bezbolan postupak koji se može izvoditi ambulantno. Rezultati neinvazivne mezoterapije abdomena vidljivi su odmah, a pacijenti navode smanjenje abdominalne masnoće, poboljšanje teksture i tonusa kože te sveukupno smanjenje izgleda od celulita. S vremenom se i preostale masne stanice mogu smanjiti, što rezultira dugotrajnijim učinkom. Međutim, važno je napomenuti da se učinci neinvazivne mezoterapije abdomena mogu razlikovati od osobe do osobe i da nije zamjena za zdravu prehranu i redovitu tjelovježbu. Također se preporučuje da pacijenti održavaju zdrav način života kako bi održali rezultate liječenja.

 

Mezoterapija nogu

Neinvazivna mezoterapija je kozmetički postupak kojim se može riješiti pojava celulita na nogama. Uključuje upotrebu ručnog uređaja koji koristi električnu struju za olakšavanje prijenosa aktivnih sastojaka u kožu i ispod tkiva. Evo nekih učinaka i mogućih rezultata primjene neinvazivne mezoterapije za regulaciju celulita na nogama.

1. Poboljšana cirkulacija: Neinvazivna mezoterapija može pomoći u poboljšanju protoka krvi u zahvaćena područja, što može pospješiti uklanjanje viška tekućine i toksina koji doprinose razvoju celulita.

2. Povećana limfna drenaža: Električne struje koje se koriste u neinvazivnoj mezoterapiji mogu pomoći u stimulaciji limfnog sustava, koji je odgovoran za uklanjanje otpadnih tvari iz tijela, uključujući one koje doprinose celulitu.

3. Razgradnja masnih naslaga: Neinvazivna mezoterapija može pomoći u razgradnji masnih naslaga koje pridonose pojavi celulita i tako ih organizam lakše uklanja.

4. Poboljšana tekstura kože: Neinvazivna mezoterapija može pomoći u poticanju proizvodnje kolagena, što može poboljšati cjelokupnu teksturu i tonus kože, pomažući da celulit bude manje vidljiv.

 

Rezultati neinvazivne mezoterapije za regulaciju celulita na nogama mogu varirati ovisno o težini celulita i broju tretmana. Iako se neinvazivna mezoterapija smatra sigurnom, važno je posavjetovati se s kozmetičarom kako biste utvrdili je li to najbolja opcija za vas i razgovarati o svim potencijalnim rizicima ili nuspojavama.


Usluga Broj tretmana Cijena
Anticelulitna mezoterapija trbuha 1 tretman 34€
Anticelulitna mezoterapija nogu 1 tretman 40€