Anti-aging

 

U svijetu estetske medicine, gdje se svakodnevno rađaju nove metode i proizvodi, Dermapen i MCCM medicinski proizvodi istaknuli su se kao zlatni standard u borbi protiv starenja kože.

 

Dermapen je precizan alat koji koristi sitne mikroiglice kako bi lagano i kontrolirano tretirao površinu kože. Ovaj postupak, na prvi pogled jednostavan, ima duboko utemeljenu znanstvenu pozadinu. Kada dermapen tretira kožu, potiče se njena prirodna sposobnost za regeneraciju. Kako? Mikroozljede koje se stvaraju aktiviraju proizvodnju kolagena i elastina – dva ključna proteina koji koži daju čvrstoću i elastičnost. S vremenom, koža gubi sposobnost proizvodnje ovih proteina, što rezultira pojavom bora i opuštanjem kože. Dermapen ovu pojavu ne samo da usporava, već i pomaže u obnovi već oštećenih dijelova kože.

 

No, priča ne završava ovdje. Kada koža prolazi kroz tretman dermapenom, postaje posebno osjetljiva i spremna za upijanje hranjivih tvari. Ovdje na scenu stupa MCCM s svojom paletom medicinskih proizvoda. Ovi proizvodi, koji su rezultat godina istraživanja, obiluju aktivnim sastojcima koji koži pružaju sve što joj je potrebno za obnovu i zaštitu. Nakon tretmana, koža upija MCCM serume koji dubinski hrane, hidratiziraju i štite, čime se pojačava antiaging učinak.

 

Uz kombinaciju Dermapena i MCCM proizvoda, svatko može iskusiti osjećaj svježe, zategnute i mladolike kože. Ova dva moćna saveznika, u rukama stručnjaka, donose rezultate koji se vide i osjećaju, pružajući svakome priliku da zasja u punom sjaju svoje prirodne ljepote.

 


Usluga Cijena
Anti ageing 60 € / 452,07kn