Uklanjanje tetovaža

Lasersko uklanjanje tetovaža je visoko efikasan i sve popularniji postupak za one koji žele ukloniti trajne crteže sa svoje kože. Ovaj sofisticirani postupak koristi naprednu lasersku tehnologiju da ciljano razbije pigment unutar tetovaže, omogućavajući vašem tijelu da prirodno ukloni čestice tinte. U salonu "Freya health & beauty", nudimo personalizirani pristup baziran na veličini i boji vaše tetovaže kako bi osigurali najbolje moguće rezultate.

Evo kako funkcionira proces laserskog uklanjanja tetovaža:

 

1. Konzultacije:

Svaki putovanje započinje detaljnim konzultacijama. Naši djelatnici će pregledati vašu tetovažu, procijeniti tip kože i diskutirati o vašim ciljevima te na osnovu toga preporučiti najefikasniji plan.

 

2. Tretman:

Laserski uređaj se koristi za emitiranje kratkih pulsacija intenzivnog svjetla koje prodire kroz kožu i apsorbira se od pigmenata tinte tetovaže. Kao rezultat, tinta se razbija na manje čestice koje vaš imunološki sistem kasnije eliminira.

 

3. Veličine tetovaža: 

Proučavamo tetovaže različitih veličina - od vrlo malih (do 4cm x 4cm) do većih dimenzija (preko 16cm x 20cm), osiguravajući prilagođenu snagu lasera za svaku pojedinu tetovažu.

 

4. Paketi tretmana:

Razumijemo da je uklanjanje tetovaža često proces koji zahtijeva više sesija. Zato nudimo pakete tretmana koji vam omogućavaju da unaprijed planirate svoj režim i potencijalno uštedite.

 

Nakon tretmana, moguće je iskusiti crvenilo, oteklinu ili blago peckanje, ali ovi efekti su obično kratkotrajni. Važno je slijediti upute za naknadnu njegu koje vam pružimo kako biste osigurali pravilno zacjeljivanje i minimizirali rizik od komplikacija.

 

 

 

Za dodatne informacije i da biste razgovarali o vašim specifičnim potrebama, molimo vas da nas kontaktirate ili posjetite naš salon za besplatne konzultacije. Naš cilj je da vam pružimo siguran, udoban i efikasan tretman koji će vam pomoći da obnovite svoju kožu i samopouzdanje.

 

Usluga Cijena tetmana Cijena za paket od 3 tretmana Cijena za paket od 5 tretmana
Vrlo mala (1-4cm x 1-4cm) 37€ 100€ 170€
Mala (5-9cm x 5-9cm) 80€ 220€ 430€
Srednja (10-15cm x 10-15cm) 120€ 340€ 570€
Velika (16-20cm x 16-20cm) 165€ 465€ 795€
Veća Obavezne konzultacije