TERMODEKA PROGRAM

Termodeka je napredni uređaj koji koristi toplinsku energiju za promicanje niza korisnih fizioloških reakcija u tijelu. Glavna prednost termodeke je njena sposobnost da duboko zagrije tkiva, potičući tako bolju cirkulaciju krvi, opuštanje mišića i ubrzanje metabolizma. 

 

Korištenjem termodeke, može se postići efikasna detoksikacija organizma kroz pojačano znojenje, što je odlično za kožu jer se tako uklanjaju toksini i nečistoće. Termodeka također pomaže u razgradnji masnih naslaga, što je izuzetno korisno u programima mršavljenja i anticelulitnim tretmanima. 

 

Za one koji se bore s kroničnom napetosti ili bolovima u mišićima, toplina koju termodeka pruža može biti blagotvorna. Osim toga, toplo okruženje može umanjiti simptome stresa i anksioznosti, pružajući mentalno olakšanje i opuštanje. 

 

U kontekstu suvremenog života, gdje su stres, nezdrava prehrana i nedostatak fizičke aktivnosti često prisutni, termodeka nudi holistički pristup zdravlju i dobrobiti. Nije samo riječ o estetskom tretmanu, već o sveobuhvatnom pristupu koji pomaže u očuvanju zdravlja, revitalizaciji tijela i promicanju općeg osjećaja dobrobiti.


Usluga Vrijeme trajanja Broj tretmana Cijena
Termo deka 60 minuta 1 tretman 17€
Termo deka 60 minuta 5 tretmana 75€
Termo deka + piling tijela 90 minuta 1 tretman 32€
Termo deka + limfna drenaža 60 minuta 1 tretman 24€
Termo deka + limfna drenaža 60 minuta 5 tretmana 105€
Termo deka + anticelulit masaža 60 minuta 1 tretman 22€
Termo deka + anticelulit masaža 60 minuta 5 tretmana 95€
Termo deka + elektrostimulacija 60 minuta 1 tretman 23€
Termo deka + elektrostimulacija 60 minuta 5 tretmana 100€