Individualni tretmani

 

Zamislite iznenađenje na licu vaše voljene osobe kada otkrije da ste joj za Valentinovo poklonili nešto posebno - nezaboravno iskustvo u Centru Freye. Vaš poklon neće biti samo predmet, već prilika za opuštanje, obnavljanje i zajedničko uživanje u trenucima mira.

 

Klasični Zen paket će vašoj voljenoj osobi pružiti tradicionalni dodir opuštanja. Zamislite je kako se opušta pod nježnim pokretima klasične masaže, a zatim uživa u blagodatima prirodnog pilinga tijela. Mirna prostorija s meditativnom glazbom bit će poput zagrljaja za dušu.

 

Ili možda Aroma užitak, gdje će se okupati u senzualnim mirisima i blagim dodirima. Aroma masaža i nježni piling lica pružit će joj osjećaj svježine i obnove. Čajna pauza s organskim čajevima bit će kao šapat prirode samo za nju.

 

Za one koji traže toplinu i utjehu, Topli užitak je savršen izbor. Topla masaža s termalnim uljima, piling stopala s voskom, i prostorija koja odiše toplinom zalaska sunca, sve to čini ovaj paket idealnim za zagrijavanje srca.

 

Poklonite vašoj voljenoj osobi više od poklona - poklonite joj iskustvo koje će pamtiti. Centar Freye je ovdje da vam pomogne stvoriti savršen trenutak za vas i vašu ljubav.

Klasični zen paket 


   - Klasična masaža
   - Piling tijela s prirodnim sastojcima
   - Opuštanje u mirnoj prostoriji s meditativnom glazbom

 

Vrijeme trajanja tretmana 90 minuta.

Usluga Cijena
Zen tretman 40€

Aroma užitak 

   

- Aroma masaža sa odabranim esencijalnim uljima
   - Lice piling s blagim aromatičnim sastojcima
   - Čajna pauza s izborom organskih čajeva

 

Vrijeme trajanja tretmana 120 minuta.

Usluga Cijena
Aroma užitak 55€

Topli užitak  

Topla masaža s termalnim uljima
   - Piling stopala

   - topli tretman parafinom za stopala

 

Vrijeme trajanja tretmana 90 minuta.

 

 

Usluga Cijena
Topli užitak 45€