DERMAPEN

Dermapen predstavlja tehnološki iskorak u svijetu estetske medicine, koristeći se kao oružje protiv raznih kožnih nedaća i potreba. Mikroiglice ovog uređaja djeluju tako da potiču kožu na prirodnu regeneraciju, dok je istodobno pripremaju za apsorpciju esencijalnih nutrijenata.

 

Djelovanje i prednosti Dermapena:


Dermapen je postao hit zbog svoje sposobnosti da ciljano i efikasno tretira različite kožne probleme i potrebe, pružajući koži novi život i zdravlje.

1. Antiaging: Mikroozljede koje dermapen stvara potiču kožu na proizvodnju kolagena, što smanjuje bore i vraća koži mladolik izgled.


2. Vitamin Boost: Zahvaljujući mikrokanalima koje otvara, dermapen pomaže koži da bolje upije vitamine, čime se postiže svježa i revitalizirana koža.


3. Hidratacija: Uz pravu kombinaciju seruma, dermapen omogućuje koži da zadrži više vlage, čineći je hidratiziranom i mekom.


4. Ožiljci: Kroz kontinuirane tretmane, dermapen može značajno smanjiti vidljivost i teksturu ožiljaka, bilo da su nastali od akni ili drugih ozljeda.

Dejstvo s MCCM proizvodima:


U kombinaciji s Dermapenom, MCCM medicinski proizvodi pružaju još bolje rezultate. Njihovi sastojci, visoke čistoće i kvalitete, kada se nanose nakon tretmana, prodrijet će dublje u kožu, optimizirajući svaki tretman i postižući maksimalne koristi.

 

Uz dermapen, klijenti mogu očekivati preobrazbu kože, koja će izgledati i osjećati se bolje, a u kombinaciji s MCCM proizvodima, ta preobrazba postaje još impresivnija.