Biorevitalizacija

Suvremeni način života često nas izlaže brojnim faktorima koji mogu utjecati na stanje naše kože. Akne, ožiljci, bore i gubitak svježine kože postaju izazovi s kojima se susrećemo. U potrazi za rješenjima, neinvazivna biorevitalizacija ističe se kao tretman koji ne samo da hrani kožu već i potiče njezino obnavljanje, pružajući zdrav i mladolik izgled.

Obnova i hidratacija

Ključni element biorevitalizacije je hijaluronska kiselina, prirodna supstanca koja je već prisutna u našoj koži. Tijekom vremena, njezina prisutnost može opasti, što dovodi do dehidracije i gubitka elastičnosti kože. Biorevitalizacija koristi  hijaluronsku kiselinu kako bi koži pružila potrebnu hidrataciju. Ovaj tretman potiče vezivanje vode u koži, čineći je hidratiziranom i elastičnom.

Poticanje kolagena i podmlađivanje

Osim hidratacije, biorevitalizacija ima sposobnost poticanja proizvodnje kolagena, ključnog proteina koji održava čvrstoću i mladolikost kože. Kroz ovaj tretman, koža postaje revitalizirana i podmlađena. Fine linije, ožiljci i neujednačenosti tena postaju manje vidljivi, a površinski sloj kože obnavlja se, pružajući svjež i blistav izgled.

 

Koža lica između prvog i drugog tretmana biorevitalizacije.

Za borbu protiv akni i nečistoća

Osobe koje se suočavaju s aknama i kožom sklonom nečistoćama često se bore s ožiljcima i crvenilom koje akne mogu ostaviti za sobom. Biorevitalizacija, kroz svoju sposobnost obnove i smanjenja ožiljaka, postaje saveznik u borbi protiv tih problema. Pomaganjem koži da se obnovi, tretman pruža ujednačen i zdrav ten.

Minimalni downtime

Jedna od prednosti biorevitalizacije je brz i jednostavan postupak. Tretman obično traje kratko, a ne zahtijeva produženi period oporavka. Klijenti se mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima gotovo odmah.

Biorevitalizacija je tretman koji potiče obnovu i hranjenje kože na prirodan način. Bez invazivnih zahvata, nježno vraća mladolikost i svježinu koži. Ako želite postići zdrav i blistav izgled te se riješiti ožiljaka, biorevitalizacija može biti odgovor na vaše potrebe. Odlučite se za ovaj tretman i ponovno osvojite povjerenje u svoj izgled. Vaša koža će vam biti zahvalna.

Usluga Cijena
Biorevitalizacija 1 34€
Biorevitalizacija 2 48€
Biorevitalizacija + Fototerapija 50€