VACUSLIM 48 PROGRAM

Vacuslim 48 program stoji na čelu inovacija u borbi protiv celulita i viška masnih naslaga. Temelji se na sinergijskom učinku vakuum terapije i specijaliziranih krema koje, kada se kombiniraju, pružaju impresivne rezultate.

 

Vakuum terapija djeluje tako da potiče duboku cirkulaciju i limfnu drenažu, pomažući tijelu u prirodnom procesu uklanjanja toksina. Ovaj proces ne samo da smanjuje celulit, već i potiče obnavljanje kože, čineći je čvršćom i glađom. Specijalizirane kreme koje se koriste unutar programa obogaćene su aktivnim sastojcima koji prodire duboko u kožu, ciljajući masne stanice i poboljšavajući teksturu kože.

 

Nakon vakuum terapije slijedi kratka ručna masaža koja dodatno potiče cirkulaciju, omogućavajući aktivnim sastojcima iz krema da prodru dublje i djeluju učinkovitije.

Prednost Vacuslim 48 programa je njegova isplativost. U kratkom vremenskom periodu postižu se rezultati koji bi uz tradicionalne metode zahtijevali više sesija i, naravno, veće financijske izdatke. Osim toga, tretman je prilagođen svim tipovima kože i dobi, što ga čini iznimno pristupačnim.

 

U svijetu gdje je brzina često ključna, a želimo rezultate koji su ne samo brzi, već i dugotrajni, Vacuslim 48 program se ističe kao idealno rješenje. Investiranjem u ovaj tretman ne ulažete samo u svoj izgled, već i u osjećaj dobrobiti, samopouzdanje i kvalitetu života. U konačnici, nije riječ samo o estetici, već o sveobuhvatnom pristupu koji promiče zdravlje i zadovoljstvo.


Usluga Broj tretmana Cijena
VACUSLIM 48 - noge i trbuh 1 tretman 25€
VACUSLIM 48 - noge, trbuh i ruke 1 tretman 30€
VACUSLIM 48 - noge i trbuh 5 tretmana 110€
VACUSLIM 48 - noge, trbuh i ruke 5 tretmana 125€