Uklanjanje trajne šminke

Uklanjanje ili korekcija trajne šminke predstavlja proces kojim se korigiraju ili potpuno uklanjaju pigmenti prethodno uneseni u kožu. Ovaj postupak zahtijeva stručnost i preciznost, a u salonu "Freya health & beauty" primjenjujemo najnovije tehnike kako bismo osigurali sigurnost i efikasnost za naše klijente.

 

Uklanjanje trajne šminke

 

Za klijente koji su nezadovoljni rezultatima trajne šminke ili žele promjenu, nudimo uslugu profesionalnog uklanjanja šminke. Uklanjanje se vrši pomoću specijaliziranih lasera koji ciljano djeluju na pigment te ga razgrađuju bez oštećenja okolnog tkiva. Tretman je prilagođen boji i intenzitetu pigmenta te se može koristiti na različitim dijelovima lica kao što su obrve, očne linije ili usne.

 

Korekcija trajne šminke

 

Ako je potrebno ispraviti ili osvježiti postojeću trajnu šminku, naše iskusno osoblje će vam pomoći da vratite prirodan izgled ili unaprijedite postojeću boju i oblik. S punim razumijevanjem vaših potreba i uz konsultacije, zajedno ćemo odrediti najbolji pristup za korekciju.

Postupak može uključivati:

 

  • Svjetljenje ili uklanjanje dijela pigmenta kako bi se smanjio njegov intenzitet ili promijenila boja
  • Prepravljanje oblika gdje se postojeći oblici obrva, linija očiju ili usana korigiraju kako bi se postigao skladniji i prirodniji izgled.

 

Vaša sigurnost i zadovoljstvo su naš prioritet. Svjesni smo da je svaki slučaj jedinstven, stoga nudimo besplatne konzultacije tijekom kojih ćemo razgovarati o vašim željama, očekivanjima i najboljem pristupu za vašu situaciju. Naglašavamo važnost poslije-tretmanske njege i pružamo jasne upute kako biste osigurali najbolje moguće rezultate.

Za više informacija o našim tretmanima uklanjanja i korekcije trajne šminke, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite salon "Freya health & beauty". Radujemo se prilici da vam pomognemo da ostvarite izgled koji ste oduvijek željeli.


Usluga Cijena tretmana Cijena za paket od 3 tretmana Cijena za paket od 3 tretmana
Obrve 49€ 120€ 200€
Usne 45€ 110€ 190€
Kapci 40€ 100€ 170€