Posebna ponuda - poklon miolift lica

Published on 20 September 2023 at 10:37

Sunčeve zrake, iako nas ispunjavaju vitaminom D, mogu dehidrirati kožu, čineći je suhom i manje elastičnom. Upravo zato je važno pružiti koži dodatnu njegu i hidrataciju nakon ljetnih mjeseci.

U našem salonu Freya želimo vam predstaviti tretman koji ne samo da će obnoviti vlažnost vaše kože, već će je i revitalizirati i dati joj svjež i mladenački izgled. Riječ je o tretmanu Miolift lica s hidratacijom. Miolift je metoda koja koristi mikro struje kako bi stimulirala mišiće lica, čime se postiže efekt liftinga. Osim što poboljšava tonus kože, ovaj tretman potiče i proizvodnju kolagena, proteina zaslužnog za elastičnost kože.

Kombinirajući Miolift s hidratacijom, vaša koža postaje nahranjena i revitalizirana, što je posebno važno nakon izlaganja suncu i moru tijekom ljetnih mjeseci. Osim što će vaša koža biti hidratizirana, postat će i čvršća, svježija i mladenačkija.

U sklopu posebne ponude, svakom klijentu koji naruči bilo koji tretman ili kupi poklon bon do 30.09.2023. poklanjamo tretman Miolift lica s hidratacijom, čija je vrijednost 30€.

Ako želite saznati više o ovom tretmanu ili se naručiti, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na 097 653 32 31, putem WhatsAppa na isti broj ili nas posjetite osobno u salonu na adresi Frana Kurelca 4, nasuprot Prve riječke gimnazije i  GAME.


Add comment

Comments

There are no comments yet.