Što je neinvazivna mezoterapija i koje su njene prednosti

Published on 23 July 2023 at 09:04

Neinvazivna mezoterapija je kozmetička tehnika koja uključuje unos različitih aktivnih sastojaka u kožu bez upotrebe igala ili injekcija. To je nježan i bezbolan postupak koji stimulira kožu i potiče upijanje pažljivo odabranih koktela i seruma, prilagođenih specifičnom tipu kože i brigama klijenta. Ovi se serumi obično sastoje od vitamina, minerala, aminokiselina, hijaluronske kiseline, antioksidansa i drugih hranjivih tvari.

Dostava ovih aktivnih sastojaka postiže se korištenjem specijalizirane opreme kao što je uređaj za elektroporaciju, ultrazvuk ili visokofrekventni valovi. Ove metode stvaraju prolazne otvore u barijeri kože, omogućujući serumima da prodru duboko u dermalne slojeve.

Zaobilazeći tradicionalne tehnike mezoterapije s iglom, neinvazivna mezoterapija minimalizira nelagodu, eliminira rizik od infekcija i modrica te ne zahtijeva zastoje.

Značaj neinvazivne mezoterapije leži u njezinoj sposobnosti da učinkovito riješi različite kožne probleme.

Hidratacija je posebno ključni fokus ove tehnike. Suha i dehidrirana koža može izgledati bez sjaja, ostarjela i izgubiti elastičnost. Neinvazivna mezoterapija s hidratacijskim serumima donosi poticaj vlage duboko u kožu, pružajući intenzivnu hidrataciju koja je puni i revitalizira.

Nudeći neinvazivnu mezoterapiju s koktelima i serumima po narudžbi prema specifičnom tipu kože klijenta, naš  kozmetički salon kombinira prednosti personalizirane njege kože s najnovijim dostignućima kozmetičke tehnologije. To osigurava da svaki klijent dobije tretman prilagođen njegovim potrebama, promičući optimalne rezultate.

 

 

"Doživite snagu pomlađivanja neinvazivne mezoterapije s personaliziranom hidratacijom u našem kozmetičkom salonu. Naš tim procijenit  će vaš tip kože i probleme kako bi kreirali prilagođene koktele i serume koji će dubinski nahraniti i hidratizirati vašu kožu.

Rezervirajte sada i uživajte u 20% popusta na ovaj trenutni trend njege kože, koji će vam pomoći da postignete blistav i mladenački ten. Ne propustite ovu vremenski ograničenu ponudu!"

Vaš Freya Health & Beauty 


Add comment

Comments

Mirjana Vivoda (Mimi)
10 months ago

dobar vam dan
ja bih se naruĉila na tretman
moj broj telefona 0992841171 ili na mail:
mirjana.vivoda@riteh.eu

Vesna Đivoje
9 months ago

Molim Vas cijenu tretmana neinvazivne mezoterapije i koliko tretmana preporučate. Lp