5 SPF krema za svakodnevnu njegu kože ljeti

Published on 17 June 2024 at 15:57

Ljeto je vrijeme kada naša koža zahtijeva posebnu pažnju. Visoke temperature, sunčevo zračenje i boravak na otvorenom mogu utjecati na njezino zdravlje i izgled. Kao kozmetički salon čiji je logo "Njega dostupna svima", naslovom "Kozmetika dostupna svima", želimo vam ovoga puta predstaviti pet pristupačnih SPF krema koje će vam pomoći da vaša koža ostane zdrava i zaštićena tijekom cijelog ljeta.


Ziaja sun SPF 50+ krema za lice

Zaštita od sunca je ključna tijekom ljetnih mjeseci. Ziaja sun SPF 50+ krema za lice pruža visok nivo zaštite od UV zraka, a pritom je pristupačna i lako dostupna na našem tržištu. Osim zaštite, krema hidratizira kožu i sprečava njezino preuranjeno starenje.


Balea med ultra sensitive SPF 50 krema za lice

Balea med ultra sensitive SPF 50 krema za lice namijenjena je osobama s osjetljivom kožom. Pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, a njezina lagana formula brzo se upija i ne ostavlja masni trag. Idealan je izbor za svakodnevnu upotrebu.


Nivea sun UV face anti-age & anti-pigments SPF 50

Ova krema pruža visoku zaštitu od sunca i dodatno djeluje protiv starenja i pigmentacijskih mrlja. Nivea sun UV face anti-age & anti-pigments SPF 50 lako se nanosi, hidratizira kožu i čini je glatkom i zaštićenom tijekom cijelog dana.


La Roche-Posay Anthelios Shaka fluid SPF 50+

La Roche-Posay Anthelios Shaka fluid SPF 50+ pruža vrlo visoku zaštitu od UV zraka, a njegova ultra lagana tekstura brzo se upija i ne ostavlja bijele tragove. Idealna je za svakodnevnu upotrebu, posebno za osobe s osjetljivom i reaktivnom kožom.


Eucerin Sun fluid anti-age SPF 50

Eucerin Sun fluid anti-age SPF 50 kombinira zaštitu od sunca s anti-age učinkom. Ova krema pruža vrlo visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, dok istovremeno smanjuje vidljive znakove starenja poput bora i pigmentacijskih mrlja. Njena lagana formula brzo se upija i čini kožu glatkom i hidratiziranom.

Add comment

Comments

There are no comments yet.