Pružamo više od ljepote

Published on 28 March 2024 at 16:52

Pružamo više od ljepote

Kompletna usluga za naše vjerne klijente

 

U našem kozmetičkom salonu, svakodnevno smo svjedoci koliko su žene svestrane i kako uspješno žongliraju između profesionalnih obaveza i izazova svakodnevnog života. Međutim, često čujemo da se, pored svih obaveza, suočavaju s dodatnim zadacima kao što su održavanje doma i razni popravci, za koje jednostavno ne nalaze vremena ili odgovarajuću pomoć.

Razumijemo koliko je važno imati pouzdanog partnera za rješavanje tih svakodnevnih problema, od začepljenja cijevi, krečenja, do kompleksnijih zahvata poput uvođenja grijanja ili postavljanja laminata i pločica. Iz tog razloga, s ponosom objavljujemo našu novu suradnju s renomiranom firmom specijaliziranom za sve vrste kućnih popravaka i renoviranja. 

 

Ova suradnja omogućava našim vjernim klijenticama i klijentima da uz samo jedan poziv riješe sve izazove održavanja domaćinstva, osiguravajući time više vremena za sebe i svoje najdraže. Želimo da naš salon bude mjesto gdje ne dobijate samo vrhunske usluge ljepote, već i podršku u svakodnevnom životu.

 

Posebna ponuda za naše vjerne klijente

Kao znak zahvalnosti za vaše povjerenje i lojalnost, svim klijenticama i klijentima koji se pozovu na nas pri naručivanju usluga naše partnerske firme nudimo ekskluzivan popust od 10%. Bez obzira trebate li hitnu intervenciju ili planirate veće preuređenje, naši partneri su tu da odgovore na vaš poziv brzo i efikasno, poznati po svojoj pouzdanosti i kvaliteti rada.

 

Pozivamo vas da iskoristite ovu izvanrednu priliku i učinite svoj dom još ljepšim i ugodnijim mjestom za život. Vaša zadovoljstva i povjerenje su naša najveća motivacija da neprestano unapređujemo i proširujemo naše usluge.

 

Za sve dodatne informacije o uslugama i kako iskoristiti ovu ponudu, slobodno se obratite našem osoblju tijekom vašeg sljedećeg posjeta salonu ili direktno kontaktirajte putem telefona ili emaila 099/ 3 558 228

 

Vaša ljepota je naša strast, a vaše zadovoljstvo naš prioritet. Radujemo se što možemo olakšati vaš svakodnevni život kroz ovu jedinstvenu suradnju.


Add comment

Comments

There are no comments yet.