Za naše heroine

Published on 21 February 2024 at 12:51

Kao dio naše proslave Dana žena, želimo ići korak dalje u našem izražavanju zahvalnosti ženama koje čine razliku. S ponosom najavljujemo "Za naše heroine", posebnu inicijativu gdje zajedno možemo slaviti i nagraditi izvanredne žene u našim životima.

 

Kako sudjelovati?

Pozivamo vas da nam pošaljete priču o ženi koja vam je inspiracija, koja je vaša heroina, i objasnite zašto smatrate da ona zaslužuje posebno priznanje. Možda je to netko tko nesebično pomaže drugima, osoba koja se hrabro nosi s izazovima ili netko čija vas ljubav i podrška svakodnevno inspiriraju. Dob nije bitan - svaka priča o snazi, hrabrosti i ljubavi zaslužuje biti ispričana.

Kako ćemo proslaviti heroine?

Između svih poslanih priča, odabrat ćemo tri izvanredne žene i pokloniti im poklon bon u vrijednosti od 60 eura za usluge u našem salonu Freya Health and Beauty. Želimo im pružiti priliku da uživaju u trenucima brige o sebi, kao zahvalu za sve što nesebično čine za druge.

Pošaljite nam priče putem e-maila, društvenih mreža ili putem naše web stranice do 05.03.2024.

 

 

Pobjednice će biti objavljene na našoj stranici i društvenim mrežama na Dan žena, 8. marta.

Ova inicijativa je naš način da kažemo hvala - hvala svim ženama heroinama koje svijet čine boljim mjestom svojom nesebičnošću, snagom i ljubavlju.

Vaša priča može biti svjetlo koje slavi ženu heroinu u vašem životu. Podijelite je s nama i zajedno proslavimo nevjerojatne žene koje nas okružuju.


Add comment

Comments

There are no comments yet.