Prednosti Hot stone masaže

Published on 26 June 2023 at 12:44

Masaža vrućim kamenjem je tehnika terapeutske masaže koja uključuje korištenje zagrijanog kamenja za opuštanje i umirivanje bolnih i napetih mišića. Toplina kamenja pomaže povećati protok krvi, opustiti mišiće i osloboditi se napetosti i stresa. Evo nekih dobrobiti i učinaka masaže vrućim kamenjem:

1. Ublažava napetost i bol u mišićima: Toplina kamenja pomaže opustiti mišiće i poboljšati cirkulaciju, što može ublažiti bol i napetost u mišićima.

2. Smanjuje stres i tjeskobu: masaža vrućim kamenjem može pomoći u smanjenju stresa i tjeskobe potičući opuštanje i umirujući živčani sustav.

3. Poboljšava san: Prednosti masaže vrućim kamenjem za opuštanje i smanjenje stresa također mogu pomoći u poboljšanju kvalitete i trajanja sna.

4. Povećava fleksibilnost i raspon pokreta: Opuštajući napete mišiće, masaža vrućim kamenjem može pomoći u poboljšanju fleksibilnosti i raspona pokreta.

5. Jača imunitet: neka istraživanja sugeriraju da masaža vrućim kamenjem može stimulirati imunološki sustav, što dovodi do poboljšanja općeg zdravlja i dobrobiti.

Masaža vrućim kamenjem može biti korisna terapija za one koji žele smanjiti napetost i bol u mišićima, poboljšati kontrolu stresa i poboljšati cjelokupno fizičko i mentalno zdravlje.


Add comment

Comments

There are no comments yet.