Važnost čišćenja i hidratiziranja lica po ljeti

Published on 15 June 2023 at 17:25

Ljeti je važno očistiti i hidratizirati lice u salonu iz više razloga:

1. Ljetna vrućina i vlaga mogu uzrokovati prekomjerno znojenje, što može dovesti do začepljenja pora i izbijanja akni. Redovito čišćenje može pomoći u uklanjanju prljavštine, bakterija i masnoće s površine kože i smanjiti rizik od akni i drugih kožnih problema.

2. Izlaganje UV zrakama može uzrokovati oštećenje kože, što dovodi do preranog starenja, hiperpigmentacije i drugih kožnih problema. Redovito čišćenje i hidratacija mogu pomoći u zaštiti zaštitne funkcije kože, smanjiti štetu od sunca i spriječiti znakove starenja.

3. Koža može dehidrirati tijekom ljeta, zbog znojenja i izlaganja suncu. Vlaženje može pomoći da koža ostane hidratizirana, punašna i zdravog izgleda, a istovremeno umiruje i hrani kožu.

4. Ljeti mnogi ljudi koriste više šminke i drugih kozmetičkih proizvoda, što može pridonijeti začepljenju pora i prištićima.

 

Pravilno čišćenje i piling u salonu mogu pomoći u uklanjanju ostataka šminke i nečistoća s površine kože, održavajući je čistom i zdravom. Brinući se o svojoj koži redovitim čišćenjem i hidratacijom, možete pomoći u održavanju njezinog zdravlja i ljepote te spriječiti uobičajene ljetne probleme kože.

 

Cijena čišćenja lica već od 16€

Cijena  hidratizacije lica mezoterapijom   22€


Add comment

Comments

There are no comments yet.