Koji je tvoj sljedeći potez za njegovanu kožu u listopadu?

Published on 1 October 2023 at 16:00

Zakoračite u jesen s prekrasnom kožom. Salon "Freya Health & Beauty" nudi vam pristupačne tretmane koji će vam pomoći postići osvježen izgled. Iskoristite našu posebnu ponudu tijekom listopada i rezervirajte svoj termin kako biste koži pružili njegu koju zaslužuje. Vaša koža će vam biti zahvalna!

 

Dermapen - za obnovljenu kožu

 

Nakon ljeta, koža često pokazuje znakove oštećenja od sunca i potrebu za hidratacijom. Dermapen je tretman koji koristi mikroneedling tehnologiju kako bi potaknuo obnovu kože. Posebno je učinkovit u rješavanju bora, ožiljaka od akni i pigmentacijskih nepravilnosti. Najbolje od svega, Dermapen je pristupačan, odgovarajući našem moto "Njega dostupna svima." Tijekom listopada, možete uživati u ovom tretmanu s 15% popusta i osjećati se svježe u svojoj koži.

Mezoterapija za duboku hidrataciju

 

Hidratacija je ključna za jesensku njegu kože, a mezoterapija je savršen izbor. Koristi 3D iglice koje duboko hidratiziraju kožu i čine je sjajnom i zdravom. Osim hidratacije, mezoterapija pomaže u smanjenju finih linija i ožiljaka te potiče proizvodnju kolagena. U Salonu "Freya Health & Beauty," prilagođavamo tretmane vašim potrebama, pružajući vam luksuznu njegu koja je dostupna svima uz 15% popusta tijekom listopada.

Miolift za mladalački izgled bez bora

 

Jesenski izgled bez bora je moguć uz Miolift, neinvazivan tretman koji koristi stimulaciju mišića i personalizirane serume. Ovaj tretman daje trenutačni "lifting" efekt, podižući konture lica i smanjujući vidljivost bora. Uz različite opcije seruma, uključujući anti-age tretmane i hidrataciju, pružamo vam njegu koja će oduševiti vašu kožu. S 15% popusta, postignite mlađi izgled bez kirurških zahvata.


Add comment

Comments

There are no comments yet.