Parafinsko pakiranje stopala i ruku

Parafinsko omatanje ruku i stopala uobičajeni je kozmetički tretman koji uključuje umakanje ruku i stopala u rastopljeni parafin. Zatim se vosak stvrdne oko ruku i stopala, stvarajući toplu, zaštitnu barijeru koja zadržava vlagu. Ovaj tretman ima nekoliko prednosti za kožu:

1. Hidratizira i omekšava kožu: topli vosak pomaže otvoriti pore kože, dopuštajući vlazi da prodre duboko u kožu. To ostavlja kožu mekom, glatkom i hidratiziranom.

2. Potiče cirkulaciju krvi: toplina iz parafinskog voska također pomaže poboljšati cirkulaciju krvi u koži, što može pospješiti regeneraciju stanica i proizvodnju kolagena.

3. Smanjuje bolove u zglobovima i mišićima: Slično tome, toplina može pomoći u smanjenju bolova u zglobovima i mišićima, čineći tretmane parafinskim voskom posebno korisnima za one koji imaju artritis ili druge kronične bolove.

4. Čini piling i detoksikaciju kože: vosak također može pomoći u pilingu i detoksikaciji kože, uklanjajući mrtve stanice kože i nečistoće s površine kože.

Općenito, parafinsko omatanje ruku i stopala može pomoći u poboljšanju zdravlja i izgleda kože, a istovremeno pruža opuštajuće i terapeutsko iskustvo. 


Usluga Cijena
Parafinsko pakiranje stopala 13€ / 97,95kn
Parafinsko pakiranje ruku 10€ / 75,35kn
Parafinsko pakiranje stopala + masaža 25€ / 188,36kn