Fototerapija

Fototerapija je inovativni tretman koji koristi svjetlosne valove kako bi obnovio i revitalizirao kožu. Ovaj aparat koristi specifične valne duljine svjetla koje prodiru u različite slojeve kože, stimulirajući proizvodnju kolagena i elastina, ključnih elemenata za mladolik izgled.

 

 

 

Biorevitalizacija bez igli je neinvazivna metoda koja koristi napredne tehnologije za poboljšanje strukture i kvalitete kože. Tretman omogućuje duboko prodiranje aktivnih sastojaka u kožu, bez potrebe za iglama. Ovo znači manje boli i nelagode, brži oporavak i smanjenje rizika od infekcije ili ožiljaka.

 

Fototerapija, s druge strane, koristi svjetlosne valove određenih frekvencija kako bi stimulirala prirodne procese regeneracije kože. Svjetlost utječe na mitohondrije u stanicama kože, potičući proizvodnju kolagena i elastina, ključnih proteina za elastičnost i čvrstoću kože.

 

Kombinacija ove dvije metode omogućava sinergijski učinak, gdje jedna metoda pojačava učinke druge. Biorevitalizacija bez igli pruža koži esencijalne nutrijente, dok fototerapija potiče prirodne mehanizme regeneracije. Rezultat je koža koja izgleda zdravije, mlađe i svježe, s poboljšanom teksturom i tonom.

 

Prednost ovog kombiniranog tretmana leži u njegovoj sposobnosti da pruži dugotrajan učinak. Koža ne samo da izgleda bolje odmah nakon tretmana, već nastavlja poboljšavati svoju strukturu i izgled kroz vreme, zahvaljujući stimulaciji prirodne regeneracije.

 

Usluga Cijena
Biorevitalizacija + Fototerapija 50€ / 376,73kn
Fototerapija + MCCM ampula 25€ / 188,36kn