Zatezanje podbratka

Neinvazivna mezoterapija je tretman koji potiče proizvodnju kolagena i elastina u koži, što rezultira boljom elastičnošću i zatezanjem kože. Kada je ovaj tretman usmjeren na vrat i liniju čeljusti, može pomoći u smanjenju pojave opuštene kože, bora i duple brade.

 

Učinci i rezultati neinvazivne mezoterapije za zatezanje kože na vratu i ispod brade variraju ovisno o tipu i stanju kože pojedinca. Međutim, obično klijenti mogu vidjeti poboljšanje teksture i čvrstoće kože, smanjenje bora i finih linija te izraženiju liniju čeljusti.

 

Prednosti neinvazivne mezoterapije za zatezanje kože na vratu i ispod brade su:

1. Nekirurški: Ovaj tretman ne zahtijeva nikakve kirurške zahvate, što ga čini odličnom opcijom za one koji žele izbjeći invazivne tretmane.

2. Minimalni prekid rada: klijenti se mogu vratiti svojim dnevnim rutinama odmah nakon tretmana bez prekida svoje svakodnevice.

3. Prirodni rezultati: Neinvazivna mezoterapija koristi prirodne sastojke za poticanje proizvodnje kolagena i elastina, što može rezultirati prirodnijim i mladolikim izgledom.

4. Dugotrajni rezultati: Uz pravilno održavanje, rezultati neinvazivne mezoterapije mogu trajati nekoliko mjeseci do godinu dana.

 

Važno je napomenuti da iako neinvazivna mezoterapija može biti učinkovita za liječenje opuštene kože, možda nije prikladna za svakoga. Važno je posavjetovati se s kvalificiranim i iskusnim kozmetičarem kako biste utvrdili odgovara li ovaj tretman vašim individualnim potrebama i ciljevima.

 

Usluga Cijena
Zatezanje podbratka 3+1 102€ / 768,52kn