Pripremite se za ljeto uz naše lipanjske akcije

 

Ljeto je vrijeme kada vaša koža i tijelo zaslužuju dodatnu pažnju i njegu. U našem salonu nudimo posebne lipanjske akcije na čišćenje lica, čišćenje leđa i aroma masaže, uz popust od 15%. Ovi tretmani idealni su za pripremu kože za sunčane dane i osiguravanje zdravlja i blistavosti tijekom cijelog ljeta.

 

Janssen čišćenje lica

 

Korištenjem vrhunskih Janssen proizvoda, naš tretman čišćenja lica kombinira ručnu tehniku i napredne aparate za dubinsko čišćenje i revitalizaciju kože. Uklanjanje nečistoća i mrtvih stanica osigurava svjež i zdrav ten, spreman za ljetne izazove.

 

Čišćenje leđa

 

Tijekom ljeta, koža na leđima može biti posebno osjetljiva zbog znojenja i izlaganja suncu. Naš tretman čišćenja leđa uklanja nečistoće, mrtve stanice i višak sebuma, ostavljajući vaša leđa glatka i čista, savršena za nošenje otvorene odjeće.

 

Aroma masaže

 

Ljetni mjeseci mogu biti stresni, a nema boljeg načina za opuštanje i revitalizaciju od aroma masaže. Korištenjem prirodnih eteričnih ulja, naši tretmani smanjuju stres, poboljšavaju raspoloženje i osvježavaju tijelo, pripremajući vas za uživanje u ljetu.

 

Zašto su ovi tretmani idealni za ljeto?

 

- Dubinsko čišćenje kože: Uklanja nečistoće i priprema kožu za sunčanje.

- Revitalizacija: Potiče regeneraciju kože, čineći je zdravom i blistavom.

- Opuštanje: Smanjuje stres i poboljšava opće dobro stanje tijela i uma.

 

Iskoristite našu lipanjsku akciju s popustom od 15% i pripremite se za ljeto uz vrhunsku njegu i opuštanje. Rezervirajte svoj termin danas i zablistajte ovog ljeta!